Aanmelden voor het WOSpanel?

* invullen vereist

Wat is het WOSpanel?

Het WOSpanel bestaat uit mensen uit de streek die hun mening delen over allerlei actuele onderwerpen. Ongeveer één keer per twee weken versturen we al de leden van het panel een vragenlijst toe met vragen over een specifiek onderwerp. Er spelen in de regio en in het land tal van zaken waar wij graag van willen weten hoe mensen in de streek daar over denken. Het kan gaan over de landelijke thema’s (politie, gezondheidszorg, racisme, etc.) en thema’s uit de streek (lokale politieke ontwikkelingen, plaatsing arbeidsmigranten, gevaarlijke verkeerssituaties, etc.)

Afhankelijk van het onderwerp kan je besluiten om de vragenlijst wel of niet in te vullen. Met het ene onderwerp heb je simpelweg meer dan met het andere.

We hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen meedoen omdat we daarmee een betrouwbaarder onderzoek kunnen uitvoeren.

De resultaten van de vragen worden bekendgemaakt op de televisie, radio, wos.nl, sociale media van WOS of via de nieuwsbrief.

Waarom is jouw mening belangrijk?

Het WOSpanel wil mensen graag betrekken bij politieke en maatschappelijke gesprekken. Door jouw deelname komt de mening van vele streekgenoten samen. Deze mening wordt niet alleen aan onze kijkers en bezoekers gepresenteerd, maar ook aan beleidsmakers en politici.

Jouw mening is belangrijk, niet alleen als je tot de meerderheid behoort, maar ook als je een minderheidsstandpunt hebt.

Hoe werkt het?

Als je lid wilt worden van het panel, vul je wat persoonlijke informatie in (leeftijd, geslacht, burgerlijke staat, opleiding, woonplaats en politieke voorkeur). Deze informatie helpt ons om de onderzoeken beter te maken.

Je hoeft je achternaam (voornaam is optioneel) nooit in te vullen, de onderzoeken zijn anoniem. Misschien willen we jouw commentaar gebruiken in een publicatie. Dan zullen we je via email benaderen en altijd om toestemming vragen. Ook dan zullen we je naam niet publiceren, maar een algemene beschrijving meegeven (een mevrouw van ongeveer 50 vindt het geen goed idee en zegt:” wat mij betreft moet de politiek nu ingrijpen enz’.

Soms vragen we specifieke groepen, zoals mensen in de gezondheidszorg of ouders, om mee te doen aan een onderzoek. Je ontvangt regelmatig een verzoek om de vragenlijst online in te vullen en versturen naar ons. Je kunt lid worden van het panel door je hieronder aan te melden:

Aanmelden voor het WOSpanel

* invullen vereist