Op radio

Iedere zaterdag- en zondagmiddag hoor je WOS Sport op WOS Radio. Reporters langs de lijn bij de voetbalwedstrijden van de regioclubs, atletiek, wielrennen, schaken en alle andere regionale sportactiviteiten komen aan bod.

Het programma is op zaterdag te horen van 14.00 tot 18.00 uur en op zondag tussen 14.00 en 17.00 uur. WOS Radio, ook op sportief gebied, thuis in jouw regio!

Luister ook WOS Sport terug!

WOS Sport zoekt nieuwe technici
In de studio zorgt de technicus er in nauw overleg met de regisseur en de presentator voor dat de uitzending goed verloopt. Hij of zij zorgt ervoor dat verslaggevers op het juiste moment te horen zijn, dat de microfoons van de presentator en studiogasten op tijd aan en uit gaan, dat de platen op tijd gestart worden en dat het draaiboek wordt gevolgd.

WOS Sport is op zoek naar nieuwe technici. Ervaring is niet noodzakelijk, je krijgt intern een goede opleiding. Wel moet je enigszins stressbestendig zijn, want een uitzending kan soms best hectisch verlopen. Je komt in een leuk team van enthousiaste vrijwilligers, waar je je ongetwijfeld snel in thuis zult voelen.

Lijkt het je leuk om als technicus bij WOS Sport aan de slag te gaan? Ben je één keer per twee weken op zaterdagmiddag of zondagmiddag beschikbaar? Mail dan naar jim@wos.nl.

Het gaat om een vrijwilligersfunctie.