advertentie Financieringsgilde TOP

Westlanders: Braihim Mohcin van dinsdag 24 januari 2023

di 24 jan 18:11 - 16:57 min

In de serie Westlanders gaat interviewer Frénk van der Linden op zoek naar de ziel van de Westlander. Om dat zo onbevangen en open mogelijk te doen weet Frénk van tevoren niet wie hij gaat ontmoeten. Pas een paar minuten voor het gesprek hoort hij wie bij hem aanschuift. Een serie eerlijke gesprekken met bekende en soms minder bekende Westlanders.

Vandaag is Braihim Mohcin te gast.
Het alterego van Braihim Mohcin is DJ Bombastic. Hij is muzikant en ondernemer. Zijn Marokkaanse vader en Nederlandse moeder hebben er voor gezorgd dat hij zich Marokkaan en Westlander voelt. Toen Braihim 16 was, verliet zijn vader het gezin en vertrok naar Marokko. De band met zijn vader was niet noemenswaardig goed. Toen zijn vader een jaar geleden in de corona crises overleed, kon hij niet bij de begrafenis zijn.

10 jaar geleden, zag Braihim dat er veel Polen positief reageerde op de events die hij organiseerde. Hij besloot om Poolse feesten door heel Nederland te organiseren, die na een moeilijke start tot voor kort bijzonder goed bezocht werden.

Braihim heeft een eigen muzieklabel met een aantal artiesten aan boord. sinds 5 jaar timmert hij daarmee aan de weg. En is vastbesloten hier een succes van te maken. Toch geeft hij ook aan dat het een moeilijke wereld is om binnen te komen.