advertentie ALS Westland

De WOS kleurt Oranje!

De WOS kleurt oranje
Nu de straten in ons land oranje kleuren, is ook op de radio afdeling van de WOS de EK koorts begonnen. De programmering is tijdens het Europees Kampioenschap extra oranje gekleurd met EK hits waar jij goede herinneringen aan zou kunnen hebben en voorzien we je van extra achtergrondinformatie.

Dit gebeurt er bij de WOS:
 
Doens Wordt Wakker (ma t/m vr 07:00 – 10:00)
Tijdens de ochtendshow speelt presentator Len Doens de Code Oranje Quiz met medewerkers en vrijwilligers van de WOS. Deze quiz gaat over alles wat met het Nederlands Elftal te maken heeft en uiteraard kun je thuis ook meedenken over de antwoorden. Daarnaast peilt Len ook de EK stemming in de regio door de straat op te gaan.

Gedurende de speeldagen van Nederland hoor je overdag af en toe de WOS voetbaltoeter voorbij komen in de verschillende programma’s. Zodra je deze hoort kun je bellen naar de studio via 0174 440 893 om kans te maken op het EK Tompouceoranje-pakket met onder andere het quizboek Code Oranje en tompoezen van Bakkerij Holtkamp uit Maassluis. Als je belt maak je kans om de dag nadat Nederland gespeeld heeft teruggebeld te worden in de ochtendshow en dit oranjepakket in de wacht te slepen.
 
Meer muziek in jouw regio met Melvin Vermeer (ma t/m vr 10:00 – 12:00)
Bij Melvin hoor je af en toe een EK hit om lekker in de stemming te komen. Daarnaast laat hij ook op speeldagen van het Nederlands elftal de WOS voetbaltoeter horen.
 
WOS Lunch (ma t/m vr 12:00 – 14:00)
Tijdens de WOS Lunch voorspelt Jeroen van der Kaaij de wedstrijden van de dag, en laat uiteraard op speeldagen van het Nederlands elftal de WOS voetbaltoeter horen. Ook bij hem hoor je EK hits voorbij komen.
 
Meer muziek in jouw regio met Daan Berg (ma t/m vr 14:00 – 16:00)
Daan is ook niet weg van wat foute EK hits, dus die laat hij je graag horen. Ook bij hem maak je op speeldagen van het Nederlands Elftal kans op het EK Tompouceoranje-pakket door te bellen met de studio wanneer je de voetbaltoeter hoort. Zodra je belt sta je op de lijst om de volgende ochtend teruggebeld te worden en maak je dus kans op de tompoezen van bakkerij Holtkamp uit Maassluis.
 
Maarten in de Middag (ma t/m do 16:00 – 18:00)
Bij Maarten wordt er elke dag geschakeld met een EK deskundige van de WOS, die een korte analyse van de wedstrijden van vandaag en gisteren geeft. Daarnaast komen er ook wat EK platen voorbij, en op wedstrijddagen van het Nederlands elftal; de voetbaltoeter.

Zo Weekend (vr 16:00 - 18:00)
Jim Gardien luidt feestelijk het weekend in met vrolijke EK liedjes van nu, en klassiekers van toen.